Annons

103-åriga Jennie är äntligen frisk från covid-19 - titta nu hur hon firar

Annons

Coronavirusets skugga lurar fortfarande över oss, särskilt för de över 65 år som utgör den delen av befolkningen som är mest utsatt. I flera länder har mer eller mindre effektiva restriktiva åtgärder vidtagits, men vi vet fortfarande inte när vi kommer att kunna gå fritt igen på gatorna i städer runt om i världen utan att använda handskar och munskydd.

De som lider mest av konsekvenserna av viruset är speciellt äldre människor som ofta har någon tidigare sjukdom som ytterligare försvagar dem. Lyckligtvis har inte alla berättelserna med mycket gamla människor ett tragiskt slut. Jennie Stejna är en 103 år gammal kvinna som besegrade covid-19 och firade sin återhämtning med en iskall öl!


Denna 103-åriga polska farmor från Massachusetts, USA, har en otrolig styrka! När de först mätte hennes feber på vårdhemmet, visade Jennie Stejna redan sina första symptom på covid-19, men hon uppfattade inte själv hur allvarligt detta virus var.

Ändå visste Jennie, med tanke på sin ålder, att detta skulle bli hennes sista kamp innan hon lämnade denna värld. Så hon började mentalt förbereda sig för att säga adjö till sina nära och kära.

Shelleys make Adam, frågade Jennie om hon verkligen var redo att gå till himlen.

– Ja, för fan, svarade hon, enligt CNN.

I slutändan lurade hon dock döden och efter 3 veckors sjukdom friskförklarades Jennie Stejna officiellt från covid-19. Kvinnan bad artigt och utan att blinka om att få en härlig iskall öl för att fira sin seger.

– Hon har alltid haft en riktig kämparglöd, säger Shelley om sin mormor

– Hon gav inte upp. Denna polska mormor har officiellt besegrat coronaviruset, tillägger Adam.

Man blir verkligen glad när man får läsa om dessa positiva nyheter. Så skönt att i dessa dystra tider även få ta del av några glada överraskningar. Alla kärlek och lycka till dig Jennie, och din familj. 

Se klippet nedan:

Annons