Annons

Hästen tvingas dricka flaska champagne – efter att ha vunnit ett lopp

Annons

Vi kan inte i våra vildaste fantasier förstå hur man kan vilja skada eller förödmjuka ett djur. Att det finns människor i denna värld som inte förstår djurens värde, och behandlar dem som skräp är för oss helt oförståeligt.

Denna stackars häst tvingades dricka en hel flaska champagne, för att sedan få det sista av flaskan hälld över sig. Allt detta för fira och ”hedra” hästen som just vunnit lopp, skriver Daily Mail.

Så fruktansvärt att dessa människor inte klarade av att tänka längre än vad deras näsor räcker.

Efter att denna video publicerats online upprörde den många internetanvändare, då denna så kallade segerfest, endast ledde till djurplågeri och förödmjukelse.


I videon får vi se hur en man håller i hästen med ena handen och häller i en flaska champagne i hästens mun med en andra handen. Den sista slatten får hästen över sig.

Händelsen inträffade efter Mallorcas Grand Prix Manacor, som hölls i Spanien på måndagen. Den vinnande hästen, Helen Llinatrix, blev firad genom att bli itvingad alkohol, rapporterar Daily Mail.

Videon ledde till upprördhet efter att ha släppts på nätet, och många sa att det var djurplågeri. Balearernas djurförening, Assaib, lade fram ett uttalande om att mannen var en ”idiot” och att de hade lämnat in ett klagomål till myndigheterna på grund av djurplågeri.

”Det framgår tydligt av filmen att Helen Llinaritx får dricka en flaska champagne medan resten av de närvarande skrattar åt det som händer”, säger gruppen i ett uttalande, enligt Daily Mail.

”Vi anser att detta tydliga exempel på djurplågeri är skrämmande och det visar att personen inte respekterar djur.”

Vilken hemsk video. Vi hoppas att den här hästen är okej, och den här mannen får konsekvenser för att tvinga den champagne – han borde inte tillåtas nära hästar!

Dela den här historien om du håller med!

Annons