Annons

Pappa skickar alltid blommor till exfrun: När jag förstår varför forsar tårarna

Annons

Att vara en ensamstående pappa är inte lätt . När mamman till dina barn inte är med i bilden, kan det vara svårt att göra saker på egen hand . När hon är i ditt liv, kan det vara svårt att navigera relationen.

En pappa som heter Billy - pappa till två unga pojkar - är i det fallet. Han delade nyligen sina känslor på nätet om sin relation med sin ex.


Inlägget på Facebook börjar så här:

"Jag uppfostrar två små män".

Det är också anledningen till varför han skickar blommor till sin ex-fru när hon fyller år. Inte för att önskar att bli tillsammans med henne igen, eller för någon annan självisk anledning. Han ville helt enkelt visa sina pojkar hur deras mamma borde behandlas. Även om det kanske inte var det roligaste eller enklaste han gjort, ville han föregå med gott exempel för sina barn.

”Det är min ex-frus födelsedag idag så jag gick upp tidigt och köpte blommor och ett kort och en present, som barnen kan få ge till henne, och hjälpte dem att göra frukost till henne. Som vanligt frågar någon varför i helvete jag fortfarande håller på att göra sådana saker för henne hela tiden. Det här irriterar mig. Så jag ska förklara det hela tydligt för er.


Jag uppfostrar två små pojkar. Det exempel jag sätter för dem med hur jag behandlar deras mamma kommer ha stor påverkan på hur de ser och behandlar kvinnor och inverka på deras uppfattning om relationer. I mitt fall blir det extra tydligt, eftersom vi är skilda. Om du inte är en förebild för dina barn när det gäller bra beteenden i förhållanden, ta dig samman.

Var större än så och sätt ett exempel. Det här är större än dig.

Uppfostra bra män. Uppfostra bra kvinnor. Världen behöver dom, nu mer än någonsin.”

Barn gör inte som vi säger, de gör som vi gör. Dela gärna dessa ord för att inspirera fler till att visa kärlek och omtanke!

Annons