Annons

När den mycket omtyckta läraren dör i cancer - uppfyllde eleverna hennes sista önskan

Annons

Tammy Wadell beskrivs som mycket snäll, otroligt inspirerande, godhjärtat och hade alltid ett leende på läpparna. Hon hade jobbat på en och samma skola i över 30 år och var en stor favorit både bland kollegor och elever.


Tammy blev 58 år gammal. Till en början så vägrade hon se cancer som en sjukdom. Hon valde att kalla det för en utmaning och valde att kämpa. Under cellgiftsbehandlingarna gjorde hon sitt allra bästa för att fortsätta undervisa sina elever trots att hon var allvarligt sjuk och utmattad.
Tillslut blev hon så utmattad och det gick inte längre att undervisa. Fokus nu låg på att bli frisk igen och kämpa! Tyvärr spred sig en infektion i lungorna och kroppen orkade helt enkelt inte mer.En sista önskan

Så fort Tammy insåg att hon förmodligen inte kommer att klara sig så mycket längre hade hon en önskan. Hon beskrev hur hon ville att begravningen skulle se ut. Hon ville varken ha blommor eller presenter utan något mer värdefullare än så. Hon ville ha skolväskor - fylla med böcker. Väskorna ska sen doneras till fattiga barn som inte har råd med skolmaterial själva.
Den 9 juni 2018 avled Tammy, omgiven av sin familj. På begravningen - precis som hon önskat, fanns det skolväskor redo att doneras till fattiga barn.Familjen delade ögonblicket på sociala medier vilket resulterade i att stora mängder skolväskor levererades till familjens hem och flera, världen över ville hjälpa till att donera till fattiga barn.
Även i döden tog Tammy ansvar för elevernas välbefinnande, och på grund av hennes underbara sista önskan kan fattiga barn också gå till skolan med en ny skolväska på ryggen. Tammy är inte bara en ängel, hon fortsätter att göra goda gärningar även när hon är död. En riktig hjältinna, frågar du oss.

Annons