Annons

Otrevlig chaufför får smaka på omedelbar karma efter att hon försökt preja motorcykel i mötande trafik

Annons

Vissa människor är helt enkelt för självupptagna för att följa vett och etikett i trafiken. Då det kommer till korsningar där dragkedjeprincipen med varannan vänster, varannan höger tillämpas är samarbete A och O .

Dock få man alltid räkna med ohyfsade personer som tar sin chans att smita före andra.

Tyvärr är ett sådant här uppförande inte bara otrevligt, utan även farligt.

I detta fallet var boven i dramat en kvinna som körde en grå sedan. Hon trängde sig hänsynslöst förbi en motorcyklist.

När motorcyklisten svängde in på vägen körde kvinnan in på vägen framför honom och blockerade hans väg. Inte nog med detta, hon tvingade även ut honom i den mötande trafiken.

Motorcyklisten försökte fånga hennes uppmärksamhet eftersom han nu befann sig i en ytterst farlig position, men det enda hon gjorde var att skratta och ignorera honom.

Ödet hade dock sett till att det fanns en polisbil precis runt hörnet. Motorcyklisten tog sig snabbt dit.

Mannen berättade för polisen om incidenten, som var villig att hjälpa till. Incidenten hade dessutom fastnat på kamera. Polisen bad motorcyklisten att följa efter honom, han satte på blåljusen och stoppade kvinnan i den grå sedanen.

Kvinnan fick 200-300 dollar (1900-2900 kr) i böter för sitt farliga uppförande i trafiken. Motorcyklisten laddade upp det hela på YouTube. Han hyllade även polisen som behändigt tagit tag i situationen.

Efter att kvinnan skrattat åt mannen då han var i ett utsatt läge fnissade han nog själv till efter att rättvisa blivit skipad.

Hade du också stoppat polisen om du varit i samma situation? Berätta vad du tycker i kommentarerna och se till att skicka vidare berättelsen till alla bilförare du känner.

Annons