Annons

Här spelar Victor Leksell upp sin och Einárs osläppta låt

Annons

Sverige befinner sig fortfarande i chock efter att den tragiska nyheten om att rapparen Nils "Einár" Grönberg skjutits till döds nådde allmänheten under torsdagskvällen.

Victor Leksell och Einár har spelat in en låt som ännu inte släppts. På Victor Leksells Instagram delar han med sig av en liten del av låten tillsammans med en hyllning till Einár. ”Jag vet att du ville bort bror. Fan att det skulle bli såhär. Min älskade vän, Vila i frid. Vi ses på andra sidan”


Efter att den tragiska nyheten om att rapparen Nils Grönberg, Einár skjutits till döds delar Victor Leksell en hyllning till honom på Instagram. ”När du och jag pratade fanns ingenting annat än skapandet och musiken”, skriver Victor."Vi ville att alla skulle få höra den fina jävla låten du och jag har gjort och försökt att få ut i ett år. Vi längtade efter att stå där på nån festival och få sjunga den tillsammans. Den Nisse som jag fick äran att lära känna var en varm och kärleksfull kille och det är så jag kommer minnas dig föralltid. Fan att det skulle bli såhär. Min älskade vän, Vila i frid. Vi ses på andra sidan", skriver Leksell.Se klippet nedan:

Annons