Annons

Miljöaktivister trakasserar bonde med olaglig protest – men gubbens stenhårda revansch får dem att fly direkt

Annons

En av de hetaste samhällsfrågorna numera är miljön. Ur ett historiskt perspektiv, under vilken tid har människan inte trott att jorden ska gå under? Självfallet måste vi bli bättre på att ta hand om vår miljö, men jag tror knappast att domedagen kommer nästa vecka.

De människor som väljer att ta den här debatten på största allvar måste i alla fall sköta sig på ett snyggt sätt när de försöker lyfta en åsikt. Den brittiska tvåfaldigt Oscarsnominerade skådespelaren Emma Thompson, tillsammans med andra miljöaktivister tog dock olagliga medel för att få sin vilja igenom, skriver Daily Mail.

Miljöaktivisterna tog sig utan tillstånd in på en bondes mark för att protestera mot genmodifierade livsmedel, slog upp tält och förde ett himla oväsen.

Bonden bad aktivisterna att lämna hans mark flera gånger men de vägrade. Tills slut fick bonden nog och bestämde sig att ta till ett minst sagt udda knep för att få bort miljökämparna.

Finns delade åsikter

Hollywoodskådespelaren fick inte kändisbehandling. Bonden satte fast en latrintank och sprejade sedan ner hela platsen med kiss och bajs där demonstranterna slagit läger. Gissningsvis var stanken hemsk, miljökämparna lämnade slutligen bondens mark efter kameran slutat filma.

Bonden passade ju dessutom på att slå två flugor i en smäll - han blev av med ovälkomna gäster och gödslade sin mark. Nu har hans fräcka revansch fått nätet att koka där många menar att han kunde ha skött det hela på ett snyggare sätt. Vad tycker du?

Se nu klippet på hans kontring här nedan!

Annons