Annons

Bianca släpper kollektion - kritiseras av följare: ''kvalitén på de här dyra plaggen suger''

Annons

Bianca släpper kollektion - ”kvalitén på de här dyra plaggen suger”

Stjärninfluencern Bianca Ingrosso har släppt ytterligare en kollektion med Nelly.com. Denna gång stod 30 000 personer i kö för att komma in på hemsidan. Kollektionen släpptes 09.00 den 20 september och eftersom det var många personer som ville in på hemsidan samtidigt så kraschade sajten redan efter 5 minuter.

Det tog ungefär en timma för Nelly att få ordning på problemet och klockan 10:00 var sidan uppe igen. Denna kollektion består av totalt 17 produkter och heter The Limited Edition Collection - Design by Bianca Ingrosso.”Det känns så stort att kunna presentera min andra kollektion tillsammans med Nelly. Riktiga Bianca-styles som du kommer känna dig amazing i!” Skriver Bianca på nelly.com“Jag är in looove med alla plagg! Everyday, glam, cozy – du ska enkelt kunna sätta ihop looks efter tillfälle och styla till perfektion.” Fortsätter Bianca.


På sin Youtube-kanal har Bianca lagt upp videoklippet ”RUNWAY MED BIBBZ & LOVIZ”, där hon berättar om den fantastiska kvalitet och passformen och visar upp alla plaggen.I kommentarsfältet på Youtube klippet kan vi läsa följande 
”Shit vilken kollektion. Vill ha ALLT!” 
Varpå en följare svarar ”Don’t. Kvaliten på de här dyra plaggen - suger. Har sätt många lägga ut på sociala medier att denna kollektionen är sämst”
På den populära plattformen TikTok har flera lagt ut videos där de visar plaggen och skriver att de är missnöjda med kvalitén. Användare skriver bland annat detta i kommentarsfältet 
”Men asså what?? Är det genomskinligt? När hon visade upp kläderna såg ju allt verkligen så bra ut!"

 ”Bianca och Lovisa sa att jackan såg ut att kosta 20 000 kr i hennes youtube video när hon visar kollektionen…”
  På videon kan man se hur tiktok-användaren visar upp sin nya jacka, trådar sticker ut på flera ställen och flera i kommentarsfältet skriver att de fick returnera på grund av samma anledning.

Det andra videoklippet av en annan tiktok-användare visar på hur genomskinlig både tröjan och byxorna var och användaren skriver att hon inte har några ord.


Plaggen ligger prismässigt mellan 349 till 1299 kronor. Är detta kvalitén man får räkna med när en så stor influenser släpper kollektion med Nelly. Vad tycker ni?


Annons