Annons

En kvinna visar upp sin gamla Chevrolet, den enda bil som hon har kört sen hon köpte den som ny i 1957

Annons

Grace Braeger poserar bredvid sin Chevy Bel Air från 1957 i 2011 och avslöjar att detta är den enda bilden som hon någonsin kört. Det här skinande svarta fordonet har en röd interiör som bidrar till det sportiga utseendet. Registreringsskylten säger "57 Lady," och Fru Braeger har många minnen med denna bil som dennes stolta ägare. Detta värdefulla fordonet representerar också den vård och sparsamhet hos individen som äger den och hur denne blev uppfostrad att värdera värdefulla saker och ting, en viktig läxa för alla.

Hon har ägt bilen i 53 år


För de som kommer ihåg när Chevrolet från 1957, speciellt Bel Air Sport Coupé och dennes spektakulära krom kom ut på gatorna och drive-ins blev den snabbt väldigt populär. Fru Braegers Chevy representerar den "glada tiden" på 50-talet när Chevrolet var den amerikanska bilen.

Den har kromskydd och bilen är strömlinjeformad med kromremsor längs mitten och botten av sidorna, stora stötfångare i krom och framlyktor trimmade i krom för att matcha allt krom runt rutorna. En Chevy från 1957 får folk att vända på huvudet än idag precis som modellerna gjorde det på drive in bions parkeringsplatser eller på stranden eller någon av de andra ställena där tonåringarna gillade att hänga på 1950-talet.

Chevy från 1957 är en ikonisk modell


Och när de fridfulla dagar på 1950-talet passerade, kom nya fordon med kraftigare motor och avancerade egenskaper som lockade många. Men, denna Chevy från 1957 behöll sin lockelse med sitt sportiga, strömlinjeformande utseende. De tonåringar som sen växte upp och tog an sina roller som makar och pappor blev nostalgiska över den ikoniska Chevy som var "mer än bara en bil" för dem.

Många har fixat till en Chevy från 1957 och sålt den

Man fixade till Bel Airs och andra modeller av Chevy 1957 och de dök upp på vägarna åter igen. Fru Braeger kom bort från sin dedikation till den ikoniska modellen som hon ägde. Hon var ett barn under den stora depressionen, så hon lärde sig hur viktigt det var att ta hand om det som har.

Det är visserligen klart och tydligt att han hon har fixat till bilen någorlunda, men Fru Braeger har ändå bevarat det ursprungliga utseendet. Hon köpte sin bil i 1957 för $2,250 (19,950 kr) innan de nya modellerna kom ut i 1958, berättar hon för Milwaukee Journal Sentinel. Hon hade kört sin bil i 53 år när den här videon gjordes. Hon sålde bilen 2017, då hade hon haft bilen i 59 år. En fixad Bel Air säljs idag från 150 000 kr till 450 000 kr på eBay.

Annons