Annons

Småbarnsmamma i tårar när hon inte kan köpa blöjor till sin dotter – hyllorna helt länsade

Annons

När en fruktansvärd global pandemi bryter ut och befolkningen lämnar huset enbart för att fylla på med dagligvaror, är det okontrollerade angreppet på mataffärer oundvikligt, men risken är dock att människor köper på sig överdrivet stora mängder saker och föremål som även andra människor behöver, exempelvis blöjor.

Lauren Whitney, råkade ut för detta när hon begav sig till mataffären för att handla mat under karantänen och inte lyckades hitta blöjor till sina barn.


Lauren blev chockad över att hon inte kunde hitta blöjor i mataffären, på grund av att befolkningen, som kompulsivt köper upp sig på stora mängder varor på grund av coronaviruset även hade handlat upp dessa grundläggande varor.

Så Lauren beslutade sig för att spela in en kort video på TikTok där hon brast ut i tårar på grund av att människor köpte saker som de säkerligen behövde, men i överdrivna mängder och enbart lämnade smulor kvar till dem som verkligen behövde dem...

Lauren berättar: "Jag filmade videon med avsikt att spara den bland mina utkast, men la sedan av misstag upp den och loggade in en timme senare för att upptäcka att den blivit viral. Jag tänkte ta bort den, men jag bestämde sedan att det var något som jag ville att alla skulle se."

Lauren tillade: "Jag skulle vilja att folk insåg att allt detta hamstrande och all panik gör det svårt för familjer med låg inkomst eller familjer med en stram budget att hitta varor i mataffärerna."


Lauren ger oss en tankeställare som får oss att tänka på att detta kompulsiva handlande paradoxalt nog kan skada de som verkligen behöver det.

Se klippet nedan:

Annons