Annons

Polisen bekräftar: Kvinnan som Paolo Roberto köpte sex av ''mår väldigt dåligt''

Annons

”Jag har köpt sex” satt Paolo Roberto bara för några dagar sedan och sa i en intervju med TV4, efter att han ertappats av polisen.

De senaste dagarna har det pågått en turbulent debatt om sexköp efter att den kände tv-profilen Paolo Roberto erkänt att han köpt sex efter att ha tagits på bar gärning av polis, något som vi rapporterat om tidigare.

I intervjun berättar Paolo att allting grundar sig i ett självskadebeteende. Och när Jenny Strömstedt frågar om han har tänkt på vem den här kvinnan kan vara svarar han så här:

– Inte då, nu gör man det och det är skammen i det här, det går aldrig att snacka bort. Jag har gjort det här och folk är jättearga på mig och det är helt rätt.

Paolo har nu sparkats från både TV4 och Rix fm, och både Ica och Coop stoppar inköpen av hans produkter.

Enligt uppgifter ska kvinnan vara i 20-års åldern och komma från Polen.


Kriminalinspektör Simon Häggström som var med  i operationen ”Insats torsk” där de såg till att Paolo Roberto och de andra männen blev gripna berättar att kvinnan som Paolo köpte sex av inte mår bra.

– Hon mår väldigt dåligt över det som hänt och vill lämnas ifred. För henne är det otroligt skamfyllt, säger Häggström till Aftonbladet.

Han berättar även att han haft kontakt med kvinnan vid flera tillfällen sedan detta inträffade.

– Hon uppger att hon säljer sex på grund av omständigheter i livet som inte ger henne några val. Hon säljer sex för att kunna försörja sin familj.

Annons