Annons

Mannen skrev att Dagny borde dö – nu ryter hon ifrån efter elaka orden: ''Har inga planer på att gå hädan''

Annons

Dagny Carlssons nya besked: Öppnar upp sig om mannen som önskade livet ur henne.

De flesta känner till den folkkära 108-åriga Dagny. Hon var med i SVT-dokumentären ”Livet börjar vid hundra” för några år sedan och har sen dess blivit en välrenommerad och älskad blogg och TV–personlighet.

Dagny Carlsson är Sveriges äldsta bloggare och influencer. Hon är verkligen helt fantastisk och hon inspirerar oss och många andra varje dag.

Nyligen kunde hon berätta den stora glädjenyheten att hon äntligen återförenats med sin familj och glädjen var förståeligt nog total.

”Det har hänt trevliga saker i dag- Släkten kom på besök och medförde en välfylld kaffekorg med hembakade goda bullar och dels har släkten utökats med ett nyfött litet flickebarn. Jag skall gratulera modern när hon blivit utskriven,” skrev Dagny tidigare på bloggen.


Ryter ifrån efter elaka orden

Men efter den stora glädjefylla familjeåterföreningen har Dagny fått en minst sagt otrevligt mottagande från en läsare på bloggen.

I ett inlägg beskriver Dagny hur en person skrivit till henne att hon borde ”lämna jordelivet”, men det slår hon nu tillbaka emot.

”Till den förmodligen unge man som tyckte att det kunde vara dags att lämna jordelivet så vill jag meddela att jag tänker leva ett tag till antingen han gillar det eller ej. Jag har det faktiskt riktigt bra på gamla dar inga planer på att gå hädan den närmaste tiden”, skriver hon på bloggen.


Så otrevligt! Detta förtjänar ingen att få höra! Dagny du är helt fantastisk och förtjänar bara fina ord precis som alla äldre!

Annons