Annons

9-åring säger att styvpappan gör sexuella övergrepp på henne – tvingas ändå åka till mamman mot sin vilja

Annons

Videoklipp på en 9-årig flicka som berättar att hennes mamma låter styvpappan ta på dottern sprids just nu som en löpeld på internet. Klippen började snurra då flickan inte varit i skolan sedan den 25:e augusti. Nu engagerar sig hundratusentals under hashtaggen #StandWithSophie, för att skapa medvetenhet och rädda flickan ur hennes situation, skriver Daily Mail.


9-åriga Sophies föräldrar har delad vårdnad om henne, trots att Sophie säger att hennes mamma låter sin fästman ta på Sophie. I ett videoklipp som kommit ut i sociala medier kan man höra hur Sophies pappa säger att det är dags att åka tillbaka till mamma, vilket ger Sophie panik.

Videoklippen visar tydligt hur Sophie säger att hon inte vill åka till sin mamma, då hon låter män ta på henne.

I ett annat videoklipp kan man se hur Sophie ska lämnas hon sin mamma, men vägrar gå ur bilen. Sophie skriker, gråter och håller sig fast, medan hennes mamma och mormor säger att hon måste kliva ur.


När Sophies mormor försöker övertala flickan att släppa och kliva ur bilen säger flickan att mamma ser på när styvpappan tar hennes mellan benen.

Sophie är panikslagen och försöker få sin mormor att förstå vad som händer hemma hos mamma.

I den 20 minuter långa videon från ser man Sophie berätta för sin mormor om övergreppen.

Hennes mormor Kim frågar "Vem rör dig?" och flickan svarar, 'Mr. Jake och mamma tittar på.... Mamma ser det hända. Och de får mig alltid att må dåligt om mig själv.'  

Hennes mormor frågar: 'Var rör han dig?' och Sophie säger "Min vivi" medan hon beskrev att hon vaknade upp med blod i underkläderna. 


De fruktansvärda saker som flickan berättar tas inte på allvar av någon runt henne i videon. Sedan klippen kom ut i sociala medier har flera kontaktat med det som motsvarar socialtjänsten i USA.

En GoFundMe-sida har skapats av hennes pappa och styvmamma i hopp att flera tillsammans ska kunna hjälpa Sophie ur den situation hon är i, genom att avta mamman hennes rätt till delad vårdad.

Polisen har bekräftat att flickan nu är i en säker plats medan allt utreds.

Videon kan ses nedan, varning för stötande innehåll:

Annons