Annons

Han köper trisslotter för hela 100 000 kronor - så här stor blev vinsten:

Annons

Den svenska youtubestjärnan och Twitch-streamern SampeV2 från Sverige gör något som många inte skulle våga. Han köpte trisslotter för hela 100 000 kronor. 


I videon på YouTube ser man hur SampeV2 är helt uppspelt och taggad över att ha köpt så många lotter. Det är inte första gången som han har köpt trisslotter för tusentalskronor. Han har tidigare köpt trisslotter i en video men för en betydligt mindre summa pengar. I videon som han publicerade idag skämtade han om att han nu äntligen skulle bli miljonär. Det är fjärde gången Sampe gör en sån där video. Men denna gången blir det hans sista säger han.

Det visar att han är villig att ta risker och att han tror på sin tur. Samtidigt som det är ett modigt drag att investera så stora summor pengar, är det viktigt att komma ihåg att man kan förlora alla pengar som man investerar.

När alla trisslotterna var färdig-skrapade hade Sampe och hans vänner skrapat fram en vinst på 36 000 kronor. Trots att det inte blev den stora TV-rutan eller miljonen som de hade hoppats på, var de ändå glada miner. Vilket visar att lyckan är stor även när man inte vinner den största summan.


Odds att vinna på triss 30 kronor är ganska låga. Chansen att vinna största vinsten är cirka 1 på 250 000. Däremot är det större chans att vinna en mindre vinst. Chansen att vinna någon form av vinst är cirka 1 på 5. Om du är intresserad av att spela triss, är det viktigt att komma ihåg att det är ett spel och att det är viktigt att spela ansvarsfullt. Det är bra att sätta gränser för hur mycket man är villig att satsa och att inte överskrida den. Det är också viktigt att komma ihåg att det är en chansspel, så vinstchanserna är inte särskilt stora.

Här nedan kan du se SampeV2s video

Annons