Annons

Den här lilla hunden blev misshandlad - nu skakar hon och kissar på sig varje gång hon hör en människas röst

Annons

Många djur, bland dessa hundar, utsätts för stora orättvisor och mycket lidande, ofta på grund av människor, vilket oundvikligen gör dem rädda. En hund kan förbli traumatiserad under lång tid om den behandlats illa av sin ägare eller familj.

Denna hund har till exempel fått en av de värsta behandlingarna någonsin från sin "familj". Efter detta hamnade hon på ett djurskyddshem, men var fortfarande extremt rädd för människor.


Gia misshandlades allvarligt. Hon blev bunden till ett träd av sin ägare som slog henne med ett bälte. Hennes trauma var både fysisk och emotionell. Hon behövde mer stöd än det lilla lokala djurhemmet kunde ge henne.

Den stackars hunden heter Gia och när hon kom till djurskyddshemmet i Texas insåg personalen omedelbart att något var fel. Den lilla hunden var så rädd att hon kröp ihop i ett hörn och bara vid ljudet av en människas röst, eller vid kroppskontakt, skakade hon och kissade på sig av rädsla.

I videon, som hemmet delade på sin Facebook-sida, skakar den stackars Gia tydligt av skräck. Vem vet vilket fruktansvärda trauma hon måste ha gått igenom för att orsaka en liknande reaktion när en av volontärerna försökte klappa henne.


Lyckligtvis ingrep djurskyddsföreningen DallasDogRRR , som hanterar de svåraste fallen, ingrepp och tack vare mycket kärlek och lite tålamod lyckades de hjälpa Gia. Hundens framsteg ökar stadigt, men hon är fortfarande långt ifrån att komma ut från skyddshemmet och träffa andra människor. För närvarande, när hon hör mänskliga röster, gömmer hon sig under sängen, men åtminstone har hon slutat kissa på sig.

Gias beteende gentemot andra djur är dock helt annorlunda. Hon älskar att leka med sina likar på skyddshemmet och springa från ena sidan till den andra. Hon vet att hennes vänner inte kommer att skada henne på något sätt.


För att hjälpa Gia med sin rädsla för människor har föreningen beslutat att ta henne till ett tillfälligt hem där hon kommer att bo ett tag tillsammans med en specialist och lära sig att hon äntligen är trygg och att ingen någonsin kommer att skada henne.


Vi hoppas att denna hund kommer att återfinna sitt förtroende för människor och att hon ska kunna fortsätta sitt liv omgiven av omtanke från en kärleksfull familj. 

Se klippet nedan:

Annons