Annons

57 miljoner har sett TikToken - nu hotas mamman till livet

Annons

- Jag har fått dödshot. Folk säger att jag är en hemsk mamma och att jag traumatiserar barnen, förtvivlar Krysta Meyer efter att hennes video blev viral.

Den amerikanska småbarnsmamman Krysta Meyer, 27, har fått kritik efter att hon nyligen publicerade en video på TikTok.

I videon kastas åtta månader gamla sonen, Oliver, i en pool under en simtur på Little Fins Swim School i Colorado Springs.

Simläraren kastar pojken i poolen innan hon går ner i vattnet och ger honom beröm för att han har vänt sig i vattnet så att han kan andas.

- Oliver imponerar mig varje vecka, skriver Meyer på TikTok.

Hon är stolt över att pojken redan har lärt sig att vända sig i vattnet.

- Jag kan knappast tro att han bara har gått där i två månader och lär sig så snabbt. Han är en liten fisk, fortsätter hon.


Kämpar för livet

Inte alla tittare är lika imponerade, och Meyer har under de senaste dagarna hotad till livet av rasande människor som menar att Oliver misshandlas.

- Den lilla pojken simmar inte. Han kämpar för sitt liv, kommenterar en tittare.

I en intervju med BuzzFeed säger Meyer att hon fick otaliga meddelanden efter att ha lagt in videon, som har visats 57 miljoner gånger, på hennes TikTok-sida.

- Många ser bara en unge som kastas i vattnet och tänker: "Det är inte bra! Du borde inte göra det!”. Jag har fått dödshot. Jag har upplevt att folk berättade för mig att jag är en fruktansvärd mamma och att jag utsätter mina barn för fara och att jag ger dem trauma, säger hon.

Hon har varit tvungen att lägga upp videon på nytt sedan den raderades för några dagar sedan efter att någon rapporterade den.

Se klippet nedan. Vad tycker du om detta?

Annons