Annons

Lärare vågar inte berätta om samkönade bröllopet – bryter ihop när oväntade gäster överraskar vid vigseln

Annons

Den här omtyckta läraren var rädd för vad hans elever och deras lärare skulle tänka om hans fästman, så han höll sitt stundande bröllop hemligt. Eller, det var åtminstone vad han trodde... 

Christopher Landis är körledare på Hingham Middle School i Massachusetts, USA. Han har blivit en av de mest älskade lärarna på skolan.

Eleverna i kören lade märke till att en man regelbundet kom och hälsade på deras lärare. När de frågade vem den här mannen var, svarade Christopher helt enkelt  "Det är Joe, han är min vän."

I själva verket var han Christophers partner och fästman. Men eftersom Christopher inte visste hur barnen eller deras föräldrar skulle känna sig om honom att gifta sig med en man och fruktade att det kunde påverka deras känslor mot honom som lärare, avstod han från att säga sanningen.


Så kom dagen för genrepet inför bröllopet. Under evenemanget märkte han att flera av gästerna höll en telefon i handen, redo att filma någonting, men han visste inte vad.

Det var inte förrän hans körstudenter kom in i rummet som han insåg att de haft en hemlig plan.

Den överväldigade läraren kunde inte hålla tårarna tillbaka när 50 elever sjöng låten ""All You Need is Love" för honom och Joe. Det visade sig att Joe hade vetat om den hemliga planen hela tiden. Några av eleverna hade fått reda på Christophers hemlighet, och hade bett Joe och sina föräldrar om hjälp att planera.

Den här videon nedan fångar det ögonblick då Christopher inser att hans elever inte bara visste om vad Joe betydde för honom, utan också fullt ut accepterade deras förhållande, och bara ville att han skulle vara lycklig.

Annons