Annons

Han kom till begravningen med en klänning, när du läser varför kommer du röras till tårar

Annons

Innan den brittiska soldaten, Kevin Elliot, gick på uppdrag till Afghanistan, gjorde han ett speciellt avtal med sin bästa vän, Barry Delaney. Elliot ville att hans vän, om han skulle dö, skulle visa upp sin begravning i den fulaste klänningen han kunde hitta. Delaney accepterade naturligtvis denna underhållande uppgift. Medan Elliot var i Afghanistan behöll vännerna kontakten med varandra. Även om de inte hade möjlighet att träffas så ofta förblev det en nära vänskap. Tre år senare blev det tyvärr nödvändigt att uppfylla Private Elliots bön.


När det var dags för Elliots begravning insåg Delaney vad han var tvungen att göra. Han lyfte ett glas åt sin avlidne vän och tog på sig den löjligaste klänning han kunde hitta. Dessutom tog han på sig ett par rosa knästrumpor.


För någon från utsidan kan en sådan klädnad verka olämplig, men bakom den låg en berättelse om en stor och nära vänskap. Alla som var närvarande vid begravningen var medvetna om det löfte Delaney hade gjort. Alla berördes av styrkan i deras vänskap.


En rörande hyllning till sin avlidne vän. Man måste erkänna att Delaney håller sitt ord. Dela den här vackra historien.

Annons