Annons

Sonen Sebastians första ord – efter pappa Adam Alsings bortgång: ''Så stolt jag är över dig''

Annons

Det var med stor sorg som vi rapporterade under onsdagen att Adam Alsing har avlidit. Nu uttalar sig sonen Sebastian om den hjärtskärande sorgen efter sin pappas död.

Medieprofilen och programledaren Adam Alsing har avlidit. Han dog i sviterna av covid-19.

Adam Alsing blev 51 år gammal. Han sörjs närmast av sin fru Anette Alsing som han var tillsammans med i över 30 år, samt sönerna Sebastian och Kasper.

Broderns ord om saknaden

Efter beskedet lade även Adams bror Pontus ut ett kärleksfullt inlägg på sin Instagram.

”Min älskade storebror finns inte längre. Min ledsagare. Mitt ständiga bollplank. Den roligaste och varmaste av alla. Jag går sönder”.

Nu har även Adam Alsings son Sebastian skrivit ett kärleksfullt inlägg om sin pappa på Facebook, där han stolt hyllar sin pappa.

På fotot syns en mycket rörd Adam Alsing som kramar om sin son Sebastian på hans bröllopsdag.

”Min älskade pappa, så stolt jag är över dig. Saknar dig enormt”, skriver han.


Såg fram emot att bli farfar

Tidigare i år berättade Adam Alsing att han skulle bli farfar för första gången, då hans son Sebastian snart skulle bli pappa.

– Jag har dragit ut på det här i flera månader. Det här är något man vill säga direkt. Först fick jag inte, och sen så har det väl inte dykt upp ett bra tillfälle. Men nu är det ett bra tillfälle, sa han då i NRJ:s direktsändning och fortsatte:

– Jag är snart tuffe farfar Adam!

Han berättade då att barnbarnet väntades komma i maj.

– Det är så roligt. Jag försöker hålla mig från att inte köpa en massa grejer, Men det finns så mycket gulliga barnkläder!, sa Adam Alsing då.

Vi tänker på dig Adam och alla som förlorat någon i corona. Vila i frid älskade du!

Annons