Annons

Hoppfull hemlös hund som bott på gatan blir äntligen omhändertagen av kärleksfull organisation

Annons

En icke-vinstdrivande organisation som heter Howl of A Dog upptäckte Remy, en hemlös hund, under sin kastreringskampanj på landsbygden i Rumänien.

Remy fick äntligen sitt nya hem tack vare Howl of A Dog i början på året och det visade sig bli ett hem i North Carolina, USA på andra sidan jordklotet.


Remy bodde på gatan på landsbygden i Rumänien 2019, enligt Howl Of A Dog. Han hade ingen ägare som tog hand om honom så han förlitade sig på en kvinna i området som jobbade på en liten matbutik och som matade honom varje dag.

Man kunde även se att någon bränt Remys nos med ett hett strykjärn, vilket tydligen är ganska vanligt i Rumänien eftersom man tror att det förbättrar hundens immunförsvar.


Howl Of A Dog förklarar även att många i Rumänien inte ser på hundar som husdjur, utan snarare som "verktyg" som de använder sig av för skydd. Remy förlorade dock inte hoppet trots alla dessa omständigheterna.

Remy var helt och hållet på egen hand utan någon som tog hand om honom, men han kom till samma ställe varje morgon för att välkomna personalen från Howl Of A Dog . Howl Of A Dog kastrerade Remy som en del av deras kastreringskampanj det året och de tog med sig honom för att ge honom alla nödvändiga vaccinationer och för att sätta in ett chip.


De hittade ett hem för Remy hos en familj i North Carolina medans de förberedde hunden för adoption, enligt de senaste uppdateringar från Howl Of A Dogs Facebooksida. Remys familj gav till och med honom ett nytt namn: Milou.

"För att fira hans nya glada liv, fick Remy ett nytt vackert namn: Milou," skrev Howl Of A Dog på Facebook i januari 2020 ihop med en video på Milou där han leker med sin nya bror Lupo i North Carolina.


"Vi kommer att återkomma med ytterligare uppdateringar när han bott in sig ordentligt, men just nu vill vi bara tacka både adoptivfamiljen samt alla andra som har hjälpt till med Remys adoption! TACK så jättemycket till alla som funderar på at adoptera en hund med särskilda behov!"

Vad tycker du om Remy/Milous inspirerande berättelse? Har du någonsin räddat en hund? Berätta för oss och dela den här berättelsen med alla dina djurvänner.

Annons