Annons

Mannen försöker stoppa tonårsflicka från att sparka på svanar – då knuffas han ner i kanalen

Annons

En man puttades ned i vattnet – efter att ha försökt ingripa och stoppa en flicka som sparkade på två svanar.

Den engelska polisen har släppt bilder av två incidenter som ägde rum i östra London.

Videon, som har fått stor spridning på sociala medier, visar hur en tonårsflicka står sparkar två svanar. Fåglarna tycks para sig vid just den tiden.

Sedan ser vi hur en man närmar sig flickan och gruppen på cirka tio ungdomar som är med flickan. Mannen säger något till henne, men får inte chansen att tala. En tonårspojke puttar ned honom i vattnet utan att mannen ser honom komma.

Metropolitans polisinspektör Andy Cox sa att det var hemskt att se, skriver Daily Mail. Polisen försöker identifiera flickan och den unge mannen genom bilderna och har därför släppt allt till allmänheten, för att kunna få in tips.


Olika åsikter om händelsen

Många personer var snabba med att kommentera klippet på Twitter.

”Det finns INGEN ursäkt för detta beteende. Ni vet vad som händer om inte någon bestraffas för detta och svanarna kan då på grund av denna illa behandling någonstans”, skriver en person.

Andra personer menade att tonårsflickan försökte separera svanarna från att ”attackera varandra”.


En person skrev: ”Det såg ut som om tjejen försökte stoppa en svan från att döda den andra. Som de ofta gör denna tiden på året”.

Oavsett orsaken till att svanarna var tillsammans förblir de vilda djur och bör behandlas som sådana. Svanar är också skyddade arter i England.

Denna man förtjänade inte att knuffas ner i vattnet för att försöka försvara djur. Dela gärna artikeln vidare!

Annons