Annons

Tom Cruises vansinnesutbrott om corona: ''Om ni gör det igen får ni sparken''

Annons

Två personer stod för nära – och det gjorde Tom Cruise vansinnig.

I en ljudinspelning hörs han skrika på inspelningsteamet i nästan tre minuter om att hålla coronarestriktioner.

– Vi stänger inte ner den här jävla filmen. Är det uppfattat? Om jag ser det igen så kan ni dra åt helvete, hörs Tom Cruise skrika i ljudklippet.


Tom Cruise, 58, fortsätter att producera actionthrillers trots covid-19-pandemin.

För att hålla sig frisk tummar han inte med något, har ansiktsmask när kameran är av och vidtar alltid social distansering. 

Under inspelningen av den nya ”Mission impossible”-filmen – som är den sjunde filmen i ordningen – hände det som inte fick hända.

Två ljudtekniker höll inte distansen till varandra och de fick sig en utskällning som de sent kommer glömma.

- Jag är i telefon med varenda jävla filmbolag på kvällarna, försäkringsbolag, producenter. De ser till oss och använder oss för att kunna göra sina filmer, säger han i ljudklippet och fortsätter:

– Det är folk i Hollywood som gör filmer tack vare oss. Vi skapar tusentals jobb era ”mammaknullare”. Det finns inga ursäkter. Ni kan berätta för de som förlorar sina hem när våran industri stänger ner.

Men det slutade inte där.

– Om jag ser er göra det igen så är ni ”fucking” borta. Och om någon annan i inspelningsteamet gör det – så är det slutet, för dig och för dig. Och ni, ni gör ”fucking” aldrig om det där, skriker Cruise i en ljudinspelning, enligt The Sun.

Inspelningen av den sjunde ”Mission: Impossible”-filmen har redan drabbats av flera förseningar på grund av coronarestriktionerna och pandemin. I oktober tvingades Cruise hålla krissamtal med filmens regissör Christopher McQuarrie, 52, efter att 12 personer på inspelningen i Italien uppgetts ha smittats av covid-19, rapporterar The Sun. 150 statister blev tillsagda att stanna hemma i Venedig medan myndigheterna genomförde kontaktspårning av de smittade.

Hör Tom Cruises vansinnesutbrott nedan:

Annons