Annons

Hunden vill bara samla stenar i vattnet, men en nyfiken hjort har andra idéer

Annons

När en man och hans hund promenerade till en närliggande flod stötte de ofta på samma hjortkalv.

En lekfull varelse, och långt ifrån blyg för hundar, som försöker få hundens uppmärksamhet i den här videon som nu har haft över 5,5 miljoner visningar på sociala medier.  

En man och hans hund var ute en dag och tog sin vanliga promenad i skogen. Därefter kom ett rådjur som mannen heter Daisy. Det var inte första gången Daisy dök upp. Hon dyker alltid upp när hon ser hunden, Yukon, en Golden Retriever och hans ägare.


Det var inte ovanligt för den unga hjorten och hunden att springa runt med varandra enligt RONProject , men på en viss dag ville Yukon inte leka med Daisy. Han föredrog istället att jaga efter stenar i en bäck.

I videon kan du se Daisy göra sitt bästa för att få hundens uppmärksamhet. Hon närmar sig hunden långsamt och hoppar sedan åt sidan. Sedan hoppar hon till andra sidan.

Hon hoppar bedårande från sida till sida flera gånger innan hon hoppar runt i en cirkel. Hon springer runt lekfullt, men Yukon fortsätter bara att leta efter stenar.


Videon avslutas med att Yukon bär en stor sten vid sidan av bäcken och lämnar Daisy med en sorgsen blick i ansiktet. Du tycker nästan synd om den unga hjorten eftersom hon försökte så hårt att få Yukon att leka med henne, men lyckades inte.

Djur är verkligen fantastiska varelser, och Daisy och Yukons vänskap visar verkligen att den kan uppstå i de konstigaste formerna.

Jag älskar djur av hela mitt hjärta, dela gärna artikeln om du gör detsamma!

Annons