Annons

Knyt näven: Det här säger din hand om din dolda personlighet

Annons

Vi har alla några rörelser som gör oss unika, och vi gör ofta en del kroppsställningar som avslöjar mycket om vår personlighet.

Uppenbarligen kan vi ta reda mycket om oss själva och vår personlighet genom att titta på hur vi knyter våra händer.  

Att knyta näven är en enkel sak som vi alla gör, men det kan avslöja mycket om oss. Allt du behöver göra är att knyta näven som du brukar göra, och titta noga på den, skriver HealtyLifebox

Vilken av bilderna nedan liknar din hand mest?

1. Alla fingrarna över tummen 


Vad människor tror om dig:

Alla människor älskar din entusiasm, och de älskar din kreativitet och intelligens. Många tror att du är försiktig och smart, och ditt liv verkar lugnt och harmoniskt.

Ditt riktiga jag:

Du försöker att inte skada någon och är ganska tystlåten. Du älskar att vara med vänner och uppskattar lojala och ärliga människor.

Ditt kärleksliv

Du vill kunna koppla av i dina relationer. Du är väldigt sympatisk och kan stanna längre i relationer bara för att inte såra din partner. Du undviker drama och glömmer och förlåter snabbt.

2. Tummen över fingrarna

Vad människor tror om dig:

Du är karismatisk och begåvad, och folk älskar din vänlighet. Du har hög självkänsla och är uppmärksam och flexibel.

Ditt riktiga jag:

Ofta gör du inte många saker bara för att du är rädd att bli sårad av andra. Du gillar inte risker och har höga förväntningar. Folk älskar dig och du njuter av deras sällskap.

Ditt kärleksliv:

Du förlåter inte lätt och tidigare minnen plågar dig. Du har svårt för att öppna ditt hjärta för att du är rädd att misslyckas.

3. Tummen över pekfingret

Vad människor tror om dig:

Du är fantasifull och intuitiv, generös och vänlig. Du är humoristisk, så du är alltid omgiven av människor. Ibland kan du vara otålig och envis.

Ditt riktiga jag:

Du uppskattar ärlighet och godhet, och du är en respektfull och försiktig person. Ändå försöker folk ofta dra nytta av din vänlighet, men du kan enkelt se dem och se vem som verkligen bryr sig om dig.

Ditt kärleksliv:

Du är reserverad när det kommer till kärlek, eftersom din prioritet är att följa dina drömmar för att hitta någon som verkligen älskar dig.

Stämde det in på dig? Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook så att de också kan ta reda på om deras personlighet stämmer överens med hur de knöt handen.

Annons