Annons

Prova den här enkla och effektiva metoden och säg adjö till ischiassmärta

Annons

Den längsta nerven i våra kroppar är ischiasnerven, som ligger på baksidan av benen och sträcker sig från skinkorna, längs baksidan av benen ner till fötterna.

Om nerven är inflammerad eller irriterad orsakar den extrem och intensiv smärta, som börjar under knäet, över revbenen och ryggen. Smärtan manifesteras av stickningar, domningar och känsla av tunga fötter.

Orsaken till smärtan dikterar dess intensitet, men är för många outhärdlig. Det kan vara traumatiserande och försvagande, hindrar även de enklaste rörelserna och därmed negativt påverka individens dagliga liv.

Ischiasmärta behandlas ofta med olika receptbelagda läkemedel, vilket lindrar det snabbt, men behandlar faktiskt dess symptom, istället för grundorsaken.

Därför föreslår vi att du alltid försöker lindra den med hjälp av naturläkemedel och träna först. Idag föreslår vi följande 10-minuters metod av SecretlyHealthy du ska göra innan du går och lägger dig för att avsevärt lindra smärtan:

Du behöver:

• 10 liter varmt vatten (nästan så att det bränns)

• 1 liter äppelcidervinäger

• 1 dl salt

Så här gör du:

1. Fyll en stor hink med hett vatten, tillsätt vinäger och salt.

2. Vispa runt tills saltet löst sig.

3. Stoppa i fötterna och sitt tills vattnet börjar svalna.

4. Ta ut fötterna och torka dem.

5. Efter denna behandling ska du sova och se till att fötterna är varma under natten. Täck dem med en filt.

6. Undvik att gå barfota när du vaknar, sätt gärna på dig både strumpor och tofflor.

Denna behandling kommer att ge resultat även efter första gången. Upprepa det dagligen och du kommer bli förvånad över de positiva effekterna!

Dela gärna detta knep så fler får ta del av det!

Annons