Annons

Christina Schollins stenhårda kritik – mot barnbarnet Bianca: ''Brist på respekt''

Annons

Christina Schollin riktar nu skarp kritik mot sitt barnbarn Bianca Ingrosso, i en intervju med Svenska Dagbladet.

”Wahlgrens värld” hade premiär för drygt tre år sedan på Kanal 5 och är fortfarande ett populärt program.

I realityserien har vi kunnat följa Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso vardag. 

I en intervju med Svenska Dagbladet riktar Christina Schollin, 81, skarp kritik mot hur barnbarnet behandlar mamma Pernilla Wahlgren i succéserien.

– Hon är gränslös på ett sätt som går ut över Pernilla och som inte stämmer med verkligheten. Det kan inte vara roligt för en mamma som Pernilla, som har kämpat med barnens uppväxt utan någon hjälp av deras pappa, att utstå kritik från sina barn, och dessutom inför tv-kameran, säger Christina till SvD.

Christina Schollin har varit med i ett antal avsnitt, bland annat när familjen Wahlgren besökt sina morföräldrar i Spanien. Hon kommenterar även ett speciellt avsnitt där Bianca menar att hon är känslokall, till följd av att hon inte fick några kramar när hon var liten. Det är någonting som Schollin inte anser vara korrekt.

 – Jag vet ju att det inte var så, för vi har alltid kramats i vår familj! Vid en viss ålder måste man sluta anklaga sina föräldrar. Ett barn blir aldrig riktigt vuxet förrän det har förstått och förlåtit sina föräldrar, säger hon till tidningen.

Christina menar vidare att hur Bianca framställer sig i serien går ut över unga tittare och hon ifrågasätter därför vilka signaler det egentligen sänder ut.

 – De säger: ”Åh, de tycker att det är så kul att Bianca säger så”. Men det är brist på respekt, det är det, säger Christina i intervjun med SvD.

Håller du med Christina Schollin i sin kritik mot Bianca Ingrosso?

Annons