Annons

Bilist körde rakt ned i floden – blev livrädd för liten spindel

Annons

När en kvinna från Georgia satt i sin bil fick hon plötsligt oväntat besök.

Den åttabenta filuren skrämde kvinnan så pass mycket att hennes fordon hamnade mitt i en djup flod.

En av världens vanligaste fobier är spindlar. Trots att många spindlar är harmlösa, får en person med arachnofobi panik eller känner starkt obehag i närheten av en.

En kvinna från Georgia i södra USA hade åkt ut i naturen för att paddla lite kajak. Hon hade släppt ner sin kajak i en flod i norra Atlanta och satte sig igen i bilen för att parkera. Kvinnan upptäckte plötsligt att hon fått en medpassagerare med åtta ben som knatat in i bilen. 

Spindeln tog plats i kvinnans knä. Kvinnan, som vi kan anta inte är särskilt förtjust i de åttabenta djuren, greps av panik och hoppade ut ur sin bil, något som NBC News rapporterat om.

Problemet var dock att kvinnan släppt handbromsen innan hon lämnade bilen, något som ledde till att både bil och spindel hamnade i floden, rapporterar den lokala polisen. 


Kallat in dykare

En båt som befann sig i närheten försökte lokalisera kvinnans bil men lyckades inte. Nu försöker kvinnan med hjälp av sitt försäkringsbolag få dykare till platsen i hopp om att finna bilen och plocka upp den.

Visst kan man bli rädd för spindlar men vad synd att förlora sin bil! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!

Annons