Annons

Äldre man dör efter att ha blivit knuffad ut ur en buss efter att ha bett en kvinna att vara ''snällare''

Annons

En äldre man har dött efter att ha knuffas av en buss av en kvinna som han hade bett att vara snällare mot andra passagerare.

Serge Fournier, 74, hade rest på en kollektivtrafikbuss i Las Vegas när han bevittnade en kvinna som svor åt andra passagerare.

När hon bad henne vara trevligare för folk försökte Fournier att lämna bussen med sin rullator. Men polisen säger att kvinnan sedan knuffade den äldre mannen kraftigt med båda händerna, vilket resulterade i att han faller på trottoaren nedan, skriver ABC News.

Cadesha Bishops, 25, greps på måndag den 13 maj av Las Vegas Metropolitan Police (LVMPD) poliser efter att hon varit efterlyst.


Enligt Bishops polisanmälan såg vittnen henne att gå från bussen med sin son efter händelsen utan att erbjuda Fournier hjälp.

Poliser kallades till platsen på Fremont Street strax före 17:00 den 21 mars efter rapporter om att en man blev misshandlad. Fournier, som blödde från huvudet, lyckades berätta för polisen att en kvinna svor på andra busspassagerare när han lämnade bussen.

Efter att ha bett henne att vara snällare mot sina medpassagerare, sade anmälan att Bishops knuffade mannen "med tillräckligt kraft att han aldrig rörde några av stegen" på bussen.

Kvinnan åtalas nu för dråp.

Anmälan fortsatte:

"Hans huvud landade cirka 2,4 meter från bussdörren".

Polisen har släppt övervakningsfilmen från bussen till allmänheten. Vi vill varna för starka bilder:

Annons