Annons

Kvinnan begravdes levande av sin make – hennes sista ord i livet krossar mitt hjärta

Annons

De hade ett helt liv tillsammans. De var gifta och hade två barn tillsammans. Drömmen skulle dock snart förvandlas till en fruktansvärd mardröm som inte går att vakna upp ur.

Den 37-åriga mannen som jobbade som revisor hade hittat sin kärlek i 32-åriga kvinnan. Det var kärlek och de gifte sig och fick så småningom två barn.

Men under den perfekta ytan fanns något mörkare.

Frun blev brutalt misshandlad av sin make och levande begravd i augusti förra året, mordet ägde rum i hemmet med deras gemensamma barn sovandes i ett annat rum.

Allt för att maken hade förälskat sig i fruns syster, rapporterar The Sun.


Hade planerat mordet i förväg

Enligt The Sun har polisen sett mannens webbhistorik som bevisar att han hade planerat mordet i förväg. Han hade Googlat på både ”Kremera en kropp”, ”Bästa stället att slå ned någon på” och ”Begrava någon levande”.

Men det är först nu som maken berättar sin historia, efter att ha blivit dömd till livstid fängelse för mordet.


Maken om mordet: ”Egoistiska motiv”

Han berättade för polisen hur mordet var av ”egoistiska” motiv.

– Hon vaknade efter första slaget men var svag och kunde enkelt bli manövererad medan maken fortsatte att slå henne, säger åklagaren till The Sun.

Maken hade anlitat ett byggföretag som grävde en grop i bakgården, en grop han hade påstått skulle bli en pool till barnen, men vad som i själva verket skulle bli en grav och mordplats för deras älskade mor.


Hustruns sista ord till sin mördare

Men det är hennes sista ord som verkligen får mitt hjärta att ömma.

Enligt The Sun har maken berättat att hustrun sa ”Jag älskar dig” precis innan han begravde henne.

– Det demonstrerade bara hennes totala rädsla och desperation för att få honom att sluta döda henne, säger åklagaren.

Maken berättar vidare att han trodde att han skulle komma undan med mordet eftersom han är en bra person och att ingen skulle anklaga honom för kvinnans försvinnande.

För fruns vänner och grannar sa mannen att hon hade åkt till England för att göra en ögonoperation, och till systern hade han sagt att hon lämnat honom.

Nu har han dömts till 23 års fängelse.

Detta gör så ont i mitt hjärta! Vila i frid!  Nu skickar vi en tanke till denna kvinna och alla kvinnor som någonsin fallit offer för våld i nära relationer, genom att göra ett hjärta!

Annons