Annons

Har du ett ''M'' i handflatan? Då borde du läsa detta

Annons

Konsten att spå händer har funnits i 4000 år. Egyptierna började spå händer för att hitta människors öde och avsikter. På 1800-talet kunde man lära sig att spå händer på universitet.

Ordet kiromanti kommer av det grekiska ordet för hand, cheir. Det sägs också att storheter som Aristoteles, Julius Caesar och Napoleon använde och utvecklade tekniken för att dra nytta av svaren när stora beslut skulle tas.

Här är några av de viktigaste linjerna.

Livslinjen (A)

Även om linjen kallas livslinjen, säger den ingenting om hur länge vi kan leva - den säger hur friska och vitala vi är.

Om linjen har en bred kurva är personen inte särskilt känslig för sjukdomar. Om linjen är tunn är det sämre. Större livsstilsförändringar eller allvarliga sjukdomar kan representeras om livslinjen är bruten eller har veck.

Huvudlinjen (B)

Om huvudlinjen är tydlig och klar visar det sig att du är intelligent, realistisk och har någon sorts talang. Om linjen är väldigt böjd, visar den att du är kreativ. Ju djupare linjen är desto bättre minne har du.

Om linjen är ansluten till livslinjen är du en balanserad person. Om de två linjerna inte är anslutna är du en envis person som gillar att ta chanser.

Ödeslinjen (C)

Ödeslinjen visar hur mycket du påverkas av andra. Om linjen är lång betyder det att du en person med stor framgång i livet, och att du har varit målmedvetens sedan barnsben.

Om din linje är kort och djup  påverkas du i stor grad av ödet och tillfälligheter, du måste spendera lite tid att hitta dig själv. Om linjen är krokig eller sned indikerar den stora förändringar du har gjort i ditt liv.

Hjärtlinjen (D)

Hjärtlinjen säger något om ditt känslomässiga liv - kärlek, partnerskap och sexualitet. Om linjen är bred och tydlig, har du en hälsosam relation med din partner med mycket kärlek. Om linjen är bruten kan det innebära att du har haft otur i kärleken tidigare i livet. Ju djupare linjen är desto mer passionerad är du.

Ett ”M” i handflatan

Människor där hjärt-, livs och huvudlinjen går samman och bildar ett ”M” anses vara väldigt speciella.

De är människor med speciella talanger och en stark intuition. De är människafinnare, de är kreativa och kan enkelt hitta lösningar på problem.

Dessa människor är födda för att göra storartade saker i världen.

Stämde det för dig? Dela gärna vidare denna artikel om du känner någon speciell person som också borde se detta!

Annons