Annons

''Ett meddelande till mitt ex Phillipe'' - Bianca Ingrosso pratar ut - vi sågs förra veckan...

Annons

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens har haft en växlande relation med uppbrott och försoningar. Paret började dejta 2017, men gjorde senare slut och återförenades igen. Under 2020 meddelade de att de hade gjort slut igen, men under hösten samma år sågs de återigen tillsammans och började dejta igen... Nu väljer Bianca att svara på alla spekulationer en gång för alla. På Youtube publicerar hon en vlogg där hon tar upp följande.


"Jag har Phillipe har verkligen en sån fin relation. Det är igen drama, den är ingen tjafs, det är verkligen ingenting negativt över huvudtaget. Vi har bara verkligen en genuin respekt till varandra. Jag tror det är många av er som tänker ”men gud snart är dom tillsammans igen” men vi har verkligen lämnat på så fina terms, just denna gång. Vilket känns så himla fint. Vi har inte bråkat eller så innan vi gjorde slut. Men det har ju varit tufft att se honom ute och man har ju tänkt så mycket på honom. 

Vi har ju aldrig känt oss klara med varandra tidigare när vi gjort slut. Jag vill bara säga det att ni behöver liksom inte spekulera. För jag och Phillipe har verkligen en sån fin relation. Vi såg varandra på Spybar för en vecka sen och jag var så glad av att se honom. Vi sa hej och kramades och pratade som vänner och det känns så fint och moget att äntligen kunna göra det utan att göra en scen.

Jag har Philipe kan vara ett bevis på att, ja de må ha varit stökigt och fram och tillbaka men titta på oss nu. Man kan med kärlek tacka varandra för tiden som var. Och jag kan lova er, lever ni en relation som är fram och tillbaka och ni tänker - jag kommer aldrig hitta någon annan. så kan man faktiskt bli lycklig, för man tänker på hur många fina, vackra år man hade tillsammans och känna tacksamhet.


När jag kände mig så heartbroken och sen när vi blev tillsammans igen.. det funkade ju inte. Då kände jag att jag behövde hopp om att det blir bra och så helt ärlig, om du inte är trygg i dig själv och din egna energi och kärleken till dig själv och ditt egna liv så är det svårt att vara en trygg och härlig partner till någon annan. Man kan inte vara självisk och ha kvar någon i ens liv för att man själv vill det, utan livet handlar om att ge lycka till någon annan också och det kan man inte göra om man är olycklig själv. Så våga släpp taget. Man är aldrig garanterad personer för livet. Man får känna tacksamhet för den tiden man får för folk oavsett vilken typ av relation vi pratar om. Sen är det inte så himla farligt att säga farväl. Kom ihåg att livet vill dig väl och livet blir det du gör det till.


Bianca avslutar snacket om henne och Phillipe med frågan ”hur släpper man taget om någon” och där svarade hon ”Du börjar prioritera dig själv. Så klyschigt men så sant när man börjar bena ut alla lager i det. Fokusera på din energi, ditt välmående, din lycka, din önskan, din drivkraft, fin nyfikenhet, dina mål och bygger en vardag där du är prio och alla andra bara en bonus. Vara tacksam för den tiden du fick med den personen och förlåta för det som inte blev som du trodde. Det är okej. Livet vill dig väl fina du och du förtjänar att vara lycklig. Lycklig för dig själv. Skifta fokus och hitta tillbaka till din glöd så ska du se att det inte är så farligt det där med att släppa taget om någon. Människor är inte garanterade för att stanna för evigt och det är okej. Så så okej.”

Det är vackert att se hur Bianca och Philipe har lyckats bevara sin vänskap genom alla förändringar i deras liv.

Annons