Annons

Kim Jong-un tvingar folk att överge sina husdjur – ska bli mat i kristider

Annons

New York Post rapporterar om de nya direktiven från Kim Jong-Un. Han tvingar nämligen människor i närheten av huvudstaden att lämna ifrån sig sina husdjur. Människor i staden är rädda att deras husdjur ska bli mat.

Människor i Nordkorea som har en fyrbent, lurvig, familjemedlem kan snart bli av med den. Enligt uppgifter till The New York Post har Kim Jong-un gått ut med att alla hundar i landets huvudstad kommer beslagtas.

Beslutet fattats för att skydda Nordkorea från kapitalism, men detta skedde precis i en tid då det var brist på mat i landet.


– Myndigheter har identifierat hushåll med djur och tvingar dem att överlämna dem, säger en anonym källa till New York Post.

Dessvärre finns det ingenting som djurägare kan göra åt beslutet. Enligt tidningen verkar det som om invånarna är rädda att deras älskade husdjur kommer att hamna på någons middagsbord.


2 miljoner hundar

I både Nord och Sydkorea är det vanligt att äta hundkött. Statistik från Sydkorea visade nyligen att 2 miljoner hundar konsumerades på ett år. Men statistiken för Nordkorea är inte tillgänglig för allmänheten, skriver New York Daily News.

Tror att varje djurägare får en klump magen av detta. Så fruktansvärt. Eller vad tycker du?

Dela gärna artikeln och berätta.

Annons