Annons

Mamman är trött på de kränkande kommentarerna när hon ammar, skriver en dikt som sprider som en löpeld

Annons

En mamma som heter Whitney Huntwork var trött på alla negativa kommentarer som hon fick när hon ammade offentligt och fick hon. Hon satte sig ner och skrev ett öppet brev å alla småbarnsmammors vägnar. Hon hade dock ingen aning om att brevet skulle delas av tusentals på Facebook, kan du förstå varför?


Här är hela Whitneys inlägg översatt. Inlägget är på engelska skrivet som en dikt, som rimmar, men här är andemeningen i alla fall:

"När som helst. Var som helst. Du kan stirra, jag bryr mig inte. Jag kommer att ge mitt hungriga barn mat, här eller där, om du inte gillar mitt bröst så bryr jag mig fortfarande inte.

En restaurang? En butik? Det är tuttjuice, såklart! En teater? Ett museum? Du är ändå bara fokuserad på att försöka se dem. Flaska eller bröst? Det handlar bara om mat. Du tycker att jag borde täcka över mig, spring och skvallra för din mamma!

Ta fram din telefon och ta en bild? Och du säger jag är den som är ett problem? Önskar inte du också att alla bara kunde bry sig om sig själva? Det skulle garanterat lösa problemen. Tycker du att jag är äcklig? jag skulle kunna säga samma sak om dig. Tror du att jag leker en lek där målet är att få uppmärksamhet? Du har så fel, för det enda jag bryr mig om är att min bebis och jag ska ha det bra.”

Med vänliga hälsningar Whitney, den djävliga ammaren och hennes djävliga son som lever på tutt-juice”.

Annons