Annons

Mannen med barnvagnen tror att ingen ser han - då tar en joggare en bild som visar sanningen

Annons

När du ser en barnvagn i en park är det vanligtvis en mamma eller pappa som knuffar runt vagnen och visar träd, buskar och andra saker.

Men vad händer om du ser en man böjd över en tom barnvagn i parken? Doug Delony joggade runt Discovery Green-parken i Houston, USA när han såg den tomma barnvagnen. Han bestämde sig för att gå och ta en närmare titt. 

Han insåg snabbt vad som hände och tog kameran för att ta en bild av situationen. Bilden spred sig snabbt i sociala medier, men orsaken kan överraska dig.

Doug skriver följande på Facebook om vad han såg;

”De flesta eftermiddagar brukar jag jogga genom Discovery Green, och de flesta eftermiddagar ser jag den här killen med en barnvagn, men utan bebis. Han tar med denna vackra... vad det verkar... handikappade hund... till parken. Han låter den sitta i gräset och ta in alla dofter och ljud. Här han ger den vatten ur en liten mugg, som han tar med sig. En underbar hund och en snäll man. "


Många hundägare tar med sig hunden till parken, men tyvärr är hunden till Troy gammal och har svår artros. Troy vill inte att hunden Max ska gå miste om friheten och tar med sig en barnvagn så att hunden kan vara utomhus. Varje gång de är ute lyser Maxs ansikte upp.

Troys fru berättar för lokala medier att den 16 år gamla hunden är en del av familjen. De har haft honom sedan han var 3 veckor gammal och vet inte vad de skulle gjort utan honom. Hunden har till och med varnat dem mot en tornado, och såg till att de kom i säkerhet.

"Han är en del av familjen. Han är min bästa vän. Han har lärt mig saker jag aldrig kommer att glömma. "

I hundår är Max hela 112 år, så det är inte konstigt att han har lite dåliga ben. Lyckligtvis har han ägare som gör allt de kan för honom och han älskar fortfarande livet. Ägarna säger att Max är livlig och älskar fortfarande sina leksaker trots åldern.

Max avled tyvärr i juni 2017, men genom denna historia kommer han bli ihågkommen för alltid.

Max har lärt paret en viktig lärdom i livet; att man alltid ska behandla äldre med respekt och vara säker på att de känner sig glada och älskade. Vänligen dela om du håller med!

Annons