Annons

Andrea har gjort hela 20 ingrepp i läpparna – för att få största ’ankmunnen’ i världen: ''Kan inte ens äta…''

Annons

Allt fler unga väljer att lägga sig under kniven i hopp om att uppnå vad de anser vara perfektion. Detta är fallet för Andrea Emilova Ivanova, en student från Bulgarien, besatt av storleken på sina läppar.

Vi har tidigare skrivit om den unga bulgariskan Andrea Ivanova. Hon hade då, med hjälp av injektioner, lyckats tredubbla storleken på sina läppar. 22-åringens stora mål i livet är alltså att få till den största munnen i världen.

Spenderat cirka 30 000 kr

Nu är hon dessutom, enligt egen utsago, snart där.

Den senaste tiden har Andrea fortsatt med sina dyra, riskabla och kritiserade ingrepp. Bulgariskan är nu uppe i 20 totalt – och har lyckats med konststycket att fyrdubbla storleken på sina läppar, skriver Ladbible.

Trots att hon redan har gjort 20 ingrepp, planerar hon att fortsätta större och större. Hon hade sin senaste ingrepp förra tisdagen.

Andrea började med sitt mål tillbaka i 2018, och under den tiden har hon samlat ganska många följare på sin Instagram-sida.

Faktum är att hon nu har 32 000 människor som tittar på hennes framsteg.

Varje injektion kostar cirka 1 500 kronor – och hon har därmed spenderat omkring 30 000 kr på förstoringen av sin unika mun.

Har svårt att äta efter ingreppen

Hon beskriver sina läppar som ”underbara” – och menar att det väntar ännu fler ingrepp.

– En del doktorer tycker att det räcker nu, men min läkare säger att han kan hjälpa mig att göra fler. Jag måste dock vänta två månader, säger hon enligt sajten.

I samband med läppförstoringarna måste Andrea numera göra vissa uppoffringar.

– Jag kan inte ens äta efteråt. Det är svårt. Efter två, tre dagar blir det tufft. Det finns dock inga restriktioner kring vad jag får äta, berättar hon.


Även om hon har fått kritik för sitt utseende, sa Andrea att det "spelar ingen roll" vad folk tycker så länge hon gillar det.

Hon sa:

- Jag är fördomsfri och jag tycker att människor borde vara fria att välja vilken som är för dem - stor, större eller för stor.

Vad tycker du? Gör Andrea rätt som följer sin dröm? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tänker! Tänk dock på att hålla god ton.

Annons