Annons

Den här hunden vill komma fram till sin matte men katten släpper inte förbi den så efter några sekunder kommer han tillbaka med förstärkning

Annons

Den eviga rivaliteten mellan hund och katt är en myt som motbevisats flera gånger. Trots de stora skillnaderna som utmärker de två djuren har hundar och katter vid flera tillfällen lyckats visa sin förmåga att samarbeta och ibland till och med bli bästa vänner. Detta är dock inte fallet med hunden Louis och katten Marvin, som båda bor i ett hus i New York.

Ägaren publicerade en video på sociala medier, som omedelbart blev viral, av sin hund som försökte komma till henne i badrummet medan katten Marvin hindrade honom med flit. Kattens malliga attityd försvann dock snabbt när Louis hämtade förstärkning.


Louie, en labradoodlevalp, ville bara komma till sin matte som var i badrummet, men var tvungen att kämpa mot katten Marvin som mobbade honom.

Som du kan se från videon som kvinnan publicerade kommer Louie inte förbi medan Marvin också höjer tassarna för att skada honom. Katten ger inte upp och även om den är mindre och godare än katten är den smart nog för att veta hur den ska nå sitt mål.


Efter många slag på nosen går Louie ut från badrummet och låtsas ge upp, men efter några sekunder kommer han tillbaka med förstärkningar i form av en vit hund som är mycket större än honom, vilket omedelbart får Marvin att flyga upp i luften!

Scenen är riktigt rolig, för det ser ut som att Louie har gått för att ropa på sin vän för att få hjälp.

Annons