Annons

Domen mellan Johnny Depp och Amber Heard fastställd!

Annons

Fallet mellan Johnny Depp och Amber Heard har väckt stort intresse och är ett fall många följt i flera veckors tid. Nu är domen äntligen fastställd.


Johnny Depp stämmer Amber Heard för förtal för våld i hans förhållande och Heard stämmer honom - för misshandel. Under den sex veckor långa rättegången hördes en lång rad vittnen och världen såg rättegången, som streamades online för alla att se.

Under rättegången hördes vänner och bekanta, ex-flickvänner, proffs och psykologer. Parets förhållande har undersökts i detalj - allt från deras massiva fejd till hur de träffades.

 Efter sju veckor av domstolsargument och dagar av juryöverläggning kommer nu domen. En civil jury på sju personer (fem män, två kvinnor) har kommit fram till domen. 

Johnny Depp vinner rättegången. Amber Heard ska nu betala 15 miljoner dollar (147 miljoner kronor) i skadestånd till Depp.


Domen fastställdes, men 

Depp närvarade inte vid domen. Efter att vittnesmålet avslutades förra veckan reste skådespelaren till Storbritannien för att uppträda på en Jeff Beck-konsert.

15 minuter efter domen uttalar sig Johnny Depp om målet på Instagram:

Annons