Annons

Filmen visar: Här går världsstjärnan till attack på gatan i Stockholm

Annons

Under söndagskvällen pekades den världskända artisten A$AP Rocky ut av vittnen som delaktig i ett stort bråk i centrala Stockholm.

Nu publicerar den amerikanska sajten TMZ en video från händelsen, där artisten och hans vänner syns kasta ner en man på marken, och därefter dela ut slag och sparkar.

Vittnen som var på plats säger sig ha sett två killar följa efter artisten och hans tre kompisar, och hotat om att ringa polisen, skriver TMZ.

Därefter ska stjärnan ha haft en intensiv diskussion med en av killarna innan han, och vännerna, hoppar på en av killarna, kastar ner honom på marken samtidigt som de delar ut slag och sparkar, skriver tidningen.

De två männen ska också ha tafsat på två tjejer innan de började följa artisten och hans vänner.

Har lagt upp egna klipp

Sent på tisdagseftermiddagen har även Rocky lagt upp två egna klipp på Instagram som ska vara filmade i samband med händelsen.

I klippen kan man se hur två yngre män bråkar med rapparens säkerhetsvakt.

När vakten ber dem att avlägsna sig från platsen försöker en av männen slå honom med sina hörlurar, men vakten parerar slaget och lurarna flyger i marken.

I slutet av klippet hör man hur två tjejer kommer fram och säger hur männen tafsat på de.

Greps i natt

Världsstjärnan greps under onsdagsnatten efter en spelning på hiphopfestivalen Smash på Stadion i Stockholm, men själva bråket inträffade på söndagen. 

Ytterligare tre personer i A$AP Rockys turnésällskap ska även ha blivit gripna av polisen, skriver SVT.

Här nedan kan du se när en av männen blir slagen av Rocky och hans vänner:

Annons