Annons

Tvillingarna bjuder på de gulligaste reaktionerna när pappan dyker upp vid dörren

Annons

Föräldrar saknar naturligtvis sina barn när de är borta, men visste du att dina barn saknar dig också? Tvillingarna Anabel och Lydia, bara sju månader gamla i den här videon från 2010 visar precis vad en reaktion pappas återkomst ger dem.

Till en början i videon verkar de två små flickorna något ointresserade, sitter runt i rummet med några leksaker, ser ut som bedårande spegelbilder av varandra, men sedan hörs ett ljud vid dörren!


Mor Maritza publicerade den här videon på Youtube 2010, och sedan dess har den sett över 7 miljoner visningar, barnens reaktion är verkligen anledningen till dess framgång. Deras kanal är ganska populär bland över 19 000 prenumeranter som håller reda på de söta tvillingarna genom åren. Det visar sig att pappa till och med är en musiker som lär dem att sjunga och spela låtar !

När pappa kommer genom dörren och hans röst når sina öron, lyser de vackra små bebisarna och börjar studsar runt, skakar hand och visar sin spänning. Studier har visat att även om de fortfarande utvecklas har spädbarn fortfarande förmågan att känna igen ansikten och visa preferenser för vissa människor.


Medan Anabel och Lydias svar är olika, är de båda tydligt glada att se pappa och pappa att se dem. De verkar verkligen inse att de saknade honom, åtminstone så snart han dyker upp och påminner dem! Pappa är alla leenden och visar värmen och kärleken i den här lilla familjescenen. Det är både hjärtvärmande och bra för alla som älskar bedårande barn. Och ärligt talat, vem gör inte det? Pappa är hemma!

Jag blev alldeles varm i hela hjärtat av att se det här. Dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar idag.

Annons