Annons

Våldtäktsmannen trodde inte att en liten hund skulle störa honom på något sätt... Han hade helt fel!

Annons

2-åriga staffordshireterriern Lola är en riktig hjälte! Fråga bara hennes matte. Hon var på väg hem en tisdagskväll när en man överföll henne. Mannen höll för hennes mun och skulle precis slita av henne kläderna. Det skriver Belfast Live.

Då agerade Lola blixtsnabbt och gick till attack. Hon satte tänderna i mannens arm som blev så rädd att han sprang därifrån. 

Nu hyllas Lola som en hjälte över hela nätet.

Det var i County Antrim på Nordirland, som trebarnsmamman var ute och gick med familjens hund Lola, när den misstänke våldtäktsmannen gick till attack.

– Jag hörde ingenting och han bara dök upp från ingenstans. Han tog tag i mig och drog mig i håret med sådan kraft att han rev bort en stor tova hår. Det enda jag kunde tänka på var mina tre barn och att mitt liv skulle ta slut där, säger kvinnan till Belfast Live.


Mannen höll för trebarnsmammans mun med den ena handen – och med den andra började han slita av henne byxorna. Då hade han noterat att hon hade med sig en hund och sa: ”Din hund kan titta på.”

Sekunder senare gick Lola till attack. Hon morrade och bet sedan tag i armen och hade ingen tanke på att släppa. Den misstänkte våldtäktsmannen fick då fullt upp med att få bort hunden och tvingades släppa taget om matte. Efter att Lola till slut släppt försvann mannen spårlöst. Det berättar Belfast Live.


Direkt efter ringde kvinnan sin man som sedan kom till platsen. Polis tillkallades och de söker nu efter en våldsman med ett tydlig signalement: Ett saftigt bitmärke på ena armen.

– Jag är glad att jag hade Lola med mig. Hon är en tvåårig staffie och är hur snäll som helst i vanliga fall. Men jag tror inte jag hade klarat mig utan henne. Hon är en riktig hjälte!

Nu tycker jag att vi hjälps åt att hylla denna underbara hund.

Annons