Annons

Vacker tjej beslutar sig att klippa det långa håret, det nya utseendet lämnar henne oigenkännlig!

Annons

Medan många av oss går igenom en makeover för att förändra vår utseende av estetiska skäl, är vissa tvungna att göra det för att klara av saker vi aldrig kunde föreställa oss. Sådan var fallet för en ung dam som heter Laura.

Efter att ha fått en cancerdiagnos vände sig Laura till Jerome Lordet, berömda Pierre Michel Salons i New York. Hon ville ge sig ett nytt utseende innan hon började kemoterapi och hon visste att Jerome var den perfekta personen för jobbet!

Lyckligtvis visste Jerome exakt vad han skulle göra för att Lauras hårbehov skulle bli sanna! Han ville hjälpa henne genom denna känslomässiga tuffa tid och använde all de färdigheter han var välsignad med att göra just det.

Han visste att det här var otroligt viktigt för Laura. Hon sökte bara inte en ny look. Hon behövde något roligt och fantastiskt och lätt att ta hand om innan cellgiftsbehandlingen skulle börja.

Först började Jerome genom att klippa av 30 centimeter av hennes långa bruna hår. Det var lite av en chock först, men sedan insåg hon att det hela var en del av planen.

Därefter klippte Jerome håret felfritt runt halsen. Hon ville ha en frisyr som var lätt att hantera under dagar som skulle fyllas till och från behandling!

Larua blev lite nervös när han klippte henne. Men när Jerome var klart hade ingen aning om hur slutresultatet skulle komma att bli. Han gav henne en look som var helt fantastisk!

Hon såg otroligt glamorös ut och kunde inte låta bli att dra fingrarna igenom det korta håret några gånger!

Men gänget på Pierre Michel Salon nöjde sig inte bara med det. En av salongens mest begåvade makeupartister, Katherine, gav Laura en total makeover. Ny ögonbrynsfärg, ögonskugga, rouge och läppstift applicerades kreativt på Lauras redan vackra ansikte. Hennes nya stil är helt underbar!

Laura var så rörd av salongens generositet att hon inte kunde hålla tillbaka sina känslor. Hon var på väg att påbörja en svår resa och det här gänget hjälpte henne att börja med ett fint utseende.

Titta på videon nedan och dela gärna vidare denna fantastiska omvandling om du också tycker att Laura blev väldigt vacker!

Annons