Annons

Någon har satt eld på 18-åriga katten Bibbi – nu rasar husse Fredrik och kräver upprättelse

Annons

Hur vissa människor kan behandla oskyldiga och försvarslösa djur som om de inte har något värde är helt utom vår förståelse. Det är alldeles för ofta vi får höra om hundar som blir slagna, igelkottar som blir sparkade till döds och katter som blir brända.

Nu skakar ett nytt hemskt fall Sverige. Det är Fredrik Nordströms katt Bibbi som blivit eldad.

Det var på måndagskvällen som Fredrik Nordström publicerade inlägget på Facebook. Där berättar han om hur katten Bibbi kom hem med brännskador i ansiktet och på huvudet.

Någon hade satt eld på den 18-åriga katten.

”Om ni undrar vad ett svin är så är det den eller dom personer som har eldat vår kära katt Bibbi i hela jävla ansiktet, hon är en jävla grym å gammal dam på 18 år som absolut inte förtjänar detta”, skriver han på Facebook.


”Får smärtstillande och antibiotika”

Fredrik tog genast med katten Bibbi till veterinär, där hon nu har fått mediciner för att återhämta sig.

”Efter besök hos veterinären verkar som ögon och övriga organ helt intakta, hon får smärtstillande och antibiotika ett tag framöver”, skriver han.

Inlägget har fått stor spridning, där folk rasar mot den eller de som har gett sig på den stackars katten. Fredrik tackar för allt engagemang som allmänheten har visat och berättar också att han har varit i kontakt med polisen efter händelsen.

Så fruktansvärt. Jag hoppas verkligen att den skyldige får stå till svars för detta hemska djurplågeri.

DELA gärna vidare för att sprida Fredriks varning till andra kattägare, och för att hjälpa polisen att hitta den skyldige!

Annons